energi

på något konstigt sätt kan jag idag dra paralellen mellan energi och mitt humör. Just nu i no:n går vi igenom olika energi typer, så som rörelseenergi och lägesenergi.
Idag är inte mitt humör stillasående som de mer eller mindre brukar, IDag har jag sjukt mycket rörelseenergi i mig. de är inget possitivt i de hela, utan idag har jga skrattat i ena sekunden och gråtit i andra.


Så detta kan vi sammanfatta med att jag är sjukt trött, stressad, lite smått orolig och allmänt nervös.,

Ingen bra dag alltså, synd bara att den kom och förstörde den glada kännslan jag hade efter denna härliga helg!


men kärlek till alla er <3


jag har en vän.

jag har en vän, eller jag har fler.  men iallafall.
denhär vännen är speciell,
hon är speciell på sitt eget sätt.
Hon är liksom som bara hon kan vara,
hon är charmig på sitt sätt.
både hennes dåliga och bra sida är sådär charmig och kramgo.
man vill krama denna vännen sådär jätte hårt.
ja denna vän gör mig glad när jag är ledsen.
och ibland ledsen när jag är glad (men de har nog aldrig hänt, men de rimmade så de fick stå så)

Jag tror ni hajar grejen jag tycker våldsamt mycket om denna underbara tjej!

Jag älskar faktiskt denna tjej. vill ni veta vad tjejen heter?
Hon heter Linn noklan heissling karlsson och är en underbart fin VÄN .

mys mys mys och mer mys.

Nu sitter jag här (dagboks start).,

JA iallafall så är jag sådär jätte lycklig och härligt trött i benen. de senaste dagarna har bjudit på mycket mys och annat härligt.

Igår efter skolan traskade jag och vännerna för att köpa lite glass och sen vandra hem till mig för att ligga på min lilla gräsmatta och mysa. de va väldigt mysigt!!!

Senare på kvällen åt jag och millan pappas mega goda biffar:) de va också väldigt mysigt!

På kvällen traskade vi upp på en mysig liten kulle, eller ja de är väl kanske ältas ända "dansbana". Mysigt var de iallafall. där satt vi från att solen gick i moln tills vi gick hem ( höhöhö konstigt att vi satt tills vi gick) JA de va väldigt väldigt väldigt mysigt att sitta där under lite filtar och svulla godis:) ..de va också väldigt mysigt som jag redan sagt.

Idag vaknade jag tidigt, åkte in till staden med härligt folk, där blev de shopping:)
Sedan gick vi faktiskt ända från "City" till söder för att möta upp resten av de härliga människorna.

Picknick var planerat härnäst. men när vi kom till tanto jävlades den såkallade guden med oss och de började rengna, jag som inte är den mest pessimistiska var faktiskt glad trots allt.

Efter väldigt många funderingar kom vi fram till att vi skulle gå och kolla hur de såg ut på berget.


Mitt uppe på "tantaberget" hittade i Världensände. Nä men inne i en hundrastgård stog det ett litet rött hus med tre väggar.... Smart som vi är bar vi in ett litet picknick bord som stog brevid. Där satt vi 12 tonnåringar i ett rött hundrasthus med ett picknickbord och åt mitt i stan.. Hahah mycket roligt måste de sätt utt men väldigt mysigt var de trots allt.
 
Nu sitter jag här hemma, måste egentligen plugga men de är ju så fasligt tråkit med svenskliteraturhistoria., se bara hur långt ordet är !!

istället ska jag äta lite och ta tag i pluggandet när de blir bättre tider.
Uhhuuu vilket otroligt intressant inlägg jag känner att ni fått... HOSt men de får ni stå ut med.


Vill bara tacka alla underbara männiksor som satt där i hundbajshuset och mös idag, de va göör mysigt<3<3<3


helvete!!! jävla helvete,,,, haha dåligt humör eller vad-.

jag dör över mitt humör för tillfället, just nu skulle jag bara vilja att någon tog fram ett vapen och sköt mig , inte så jag dör bara så jag kan hoppa fram lite i tiden, så jag missar alla desse helvetes saker.

JAG hoppades att jag inte skulle behöva skriva såhär: MEN jag orkar inte , orkar inte som orkar inte. Orkar inte skolan, orkar inte fritiden, orkar inte pressen. pressen som alla ställer. pressen som du min helevetes jävla f----so lärare ställer. HElt prötsligt har man 4 so ämnen som behövs jobba på samtidigt som man ska göra en svenska uppsats,.

JA allt finns och allt är för mkt. JAG ORKAR INTE !!!!!
JAG vill bara , ja vet inte.. Kan de inte bara hända något possitivt flr omväxling.


De vå senaste veckorna har jag mått såhär.. JÄvla PMS helvetes PMS f-tt PMS  som dödar mig långsamt.. Kan man könsopperera siigg?? iså fall skulle jag opperera bort mens och allt tillbehör.. JAG HATAR DE ::

.

jag orkar inte skriva ett munter inlägg till er. Jag har verkligen ingen lust, men ändå vill jga blogga.
Kah orkar heller inte med tanken på att skriva förståligt eller svenskalärar enligt, för nån gång här i livet ska man väl få göra som man vil utan att någon hela tiden ska rätta en,. har ni tänkt på de? att vi nästan alltid måste vara så jädrans bra på något sätt. om alla bara vore lite sämre hade ingen haft hets för något .


Har ni nån gång kännt att eran kropp är felbyggd?
Idag är de en sådan dag för mig , de känns liksom att benen inte sitter på rätt plats som att huvet har fått en extra tyngd.

allt jag vill är att gå och lägga mig , i en skön säng med vitt överkast på en sommaräng ( Inte nåt porrit med de!!!! så tro inget sånt) ja men där ska jag ligga med personerna jag älskar mest, mina underbara vänner!
Vi ska äta en massa frukt och bara ligga och prata, solen ska värma oss och vi ska bli så härligt bruna frammåt kvällen. Sen ska vi gå och bade i havet som ligger i närheten, vattet är sådär härligt varmt. Den lyckliga stunden ger oss spring i benen och vi springer bort, långt iväg .

När vi sprungit tills benen bara viker sig under oss sätter vi oss på en mysig havsklippa, kräftor, krabba, räkor och musslor ( muummss) är våra tilltugg när vi sitter på klippan , de ända vi har framför oss är ett stilla hav och en horisont långt bort, där borta nästan vid horisonten ser vi ett fartyp, de är så litet att vi bara ser konturerna.
helt plötsligt kommer en säl upp i havet, den är sådär underbart söt så man bara vill klappa den. men istället tar vi av oss våra sommarklänningar och badar ( med bikini!! tänk inget annat )  i det underbara vattnet, saltet svider lite i ögonen när vi simmar i de klara havsvattnet. Där sitter vi mina underbara vännner och jag !! detta är de underbara livet !! svensk sommar !! JAG älskar de , gör inte du de??


för mig är allt detta fantasier när jag tittar ut i den regninga håla jag bor i., denna håla tycker jag förövrigt är underbar----men snart är de inte fantasier. minns jag de rätt så var de sommaren för två år sedan jag och min släkt hade de såhär underbart under våran segling . de ända som saknades då , den sommaren ,  nä de va många sommrar vi hade de såhär - men nu har tiden gått, vi har blivit äldre och splittrats. betyder de att vi aldrig mer kommer ha det sähär underbart tillsammans??


JAG saknar er mina underbara vänner !


RSS 2.0