helg och lov så underbart.

har just vaknat eller de va ett tag sedan.

de har inte änt så mycket idag och de känns heller inte som någon idé att berätta om gårdagen.
Men imorrn åker jag till åre , de ska bli riktigt najs:)

Nä jag orkar inte blogga har inget riktigt bra att skriva , men ha det bäst <3<3


idag är det den 17:e februari.

ja den 17:e februari är ingen speciell dag men ändå.

Jag orkar inte skriv om min dag för den har inte varit så speciell. Det va länge sen ajg inte gjorde något och bara tog det lugnt. I fredas hade jag en toppendag, jag och Erika åkte efter skolan till staden för att köpa hårfärg och hyra film.

båda blev det och efter att ha mött upp hennes systa åkte vi tillbaka till de älskade älta. till kvällen väntade det en underbar wook, hårfärgning och svullande med film. maria kom också och gjorde oss sällskap. både jag och maria färgade håret och jag tycker att vi båda blev riktigt fina . Lite kaose i mitten men annars bra.

Ja det va jätte mysigt. känner att de inte är så intressant för er att veta så ajg strunat i att fortsätta berätta om resten av helgen. Det hände inte så mkt.

Nä istället för att sitta här ska jag göra Dino glad (våran älskade tyskalärare) genom att plugga inför provet vi har i vecken. Har just kommit på att jag ska försöka smöra in mig där så jag kan få ett bra betyg.

Nog för mig . ha en underbar kväll .
förresten så tycker jag att ni måste komentera lite.

lev ett gott liv!


en underbar dag.

När jag kom upp imorse med min vackra morgonfresyr hade min söta mamma köpte underkläder till familjen. Själv fick jag ett par gulliga björn borg trosor (host, schtec) ja resten av familjen fick kalsonger.
Efter det var det bara att strässa iväg till skolan, jag fick äta en äcklig macka i farten medans jag gick (vilket i-landsproblem)  , sedan var det tyska med kärleksdikts skrivning.

matten och resten av lektionerna flöt på bra , okej jag vill bara säha förlåt till MAria och erika för att jag va så sur och fresig under vissa tider idag. förlåt tjejer de va inget illa menat mot er när jag vreste (eller hur man säger)

Efter skolan gick jag hem till Linn för att träffa henne och Lovisa, det var jätte mysigt trots att jag virkade en massa medans ni pluggade.
Men men ikväll har ajg och linn bara myst. Vi satt på mitt mysiga golv och åt den älskade chokladfonduen. Så underbart!
Där satt vi och bara pratade och åt.

När vi sedan gick ut var det snö, det snaöade ! Wunderbar! Vi sprang (mer gick) runt och tog mysiga snö bilder. Bilder kommer senarE.

Och nu sitter jag och pratar med Sabina, hon är förövrigt värdens bästa.


Men nu gått folk ska jag sova, ha det massa bra <3


17:43 den 12 februari 2008

Måste bara lägga in denna söta låt :Vet inte om jag la in den går , men ändå. Lyssna på texten det finns inget som inte stämmer..Ha det gott <3

17:37 den 12 februari 2008

sitter här efter en dag, det är inte kväll, inte ens middagstid men endå , just idag skulle jag kunna somna nu. igårn skrev jag ett jätte långt inlägg men det raderades.

Men ändå, jag kan inte påstå att jag är på världens bärsta humör. Men allt har sina förklaringar: Imorse när jag vaknade känndes de som jag skulle dö,otroligt mycket träningsverk och förkyllt. Det var ingen bra ide att träna igår men gjort är gjort. 
Våran bildläare va sjuk idag så ajg fick sluta jätte tidigt, lite flirtning med lärarna gjorde så vi kunde gå hem vid cirka 10 :) toppen säger jag . Denna eftermiddag har ängnats åt slappning och pluggning.

Nä jag orkar inte sitta och skriva ointresanta saker om min dag, jag är bara på dåligt humör som kommer smitta av sig , istället ska jag läsa lite andra bloggar


SKÖT OM ER <3


jag , jag . jag . jag . jag . jag. nej ionte självsentretiskt.

ingen aning varför rubriken blev så . men på något sätt har jag kommit fram till att i dagens värld är det fult, dumt och allt annat negativt att gilla sig själv.


Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

tja !

icka säger:

tjabba

icka säger:

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

vg?

icka säger:

nada, stfu, m8,

icka säger:

sj?

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

rolfmao

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

 bpd

icka säger:

ok

icka säger:

haha kefft lr?

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

oc

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

nej ofc

icka säger:

omg

icka säger:

vg sj da?

icka säger:

chill?

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

ja soft , eller nä brajen är på lagning

icka säger:

ajrå, mn dt e bara å kribba då

icka säger:

make as I do - langa själv

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

ja gibba ?

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

ett natt laan

icka säger:

ja fn , å brorsan, vilken level haru belongat to nurå?

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

1000339 , wow ja lanar fett

Helena. luktar fisk... anser en oasiatisk asiat säger:

sj?

icka säger:

mitt fett dalar

icka säger:

mannen ligger ju fett bara på lan-level 1000330

icka säger:

sk*tså här kul har jag och linn när vi chattar med icka , Inte så roande.

ingen aning varför ajg skrev de . nu ska jag roa mig med linn . och kanske deppa över hennes lettiska kärlek , och ja min kärlek som finns.  nä min kärlek som ajg ska vill finnas, linn säger att jag kan få Juris 8 nån lett) men jag vill nog inte ha en lettisk stålman utan en som inte börjar j och slutar på onas öhman. ,.. 123 tråkigt .

456 inte roligt
.


Nä men ajg är väl glad men lite emo på insidan denna dag .

Kärlek till er <<<333

,,,,,

haloo , nu är jag hemma i kalla tråkiga sverige.
Hade jag pratat me linn nu hade jag säkert haft en lång utläggning om hur sjukt tråkigt sveriges väder är. men ajg ska låta er slippa.

Ja men jag måste bara fråga varför vi väljer vi att bo i sverige. Igår vid denna tid satt jag mit meine familj på Geneves flygplats. Eller vi satt utanför för att vi hade gått om tid (intressant för er, ja vet) ja men där satt vi en vanlig "vinterdag" det var strålande sol, fågelkvitter och glada människor som faktiskt fick se solen på dagarna. JA några timmar senare när vi kom ut frÅn flyget möts vi av ett ruggigt , fuktigt , mörkt,  SEGT TRÅKIGT SVERIGE , med människor med sura miner ,  . VAD ÄR DE FÖR LAND VI LEVER I ??


ja men det har varit helt totalt underbart där nere. Skit bra skidåkning , de kanske kommer lite schteckiga bilder sen, Vädret (som ajg redan utryckt mig om ) har varit kanon , 4 dagar sol (varför är dehär intressant för er? ) JA men anyway., finns det något härligare en att sitta på en solig balkong och titta ut över höga alper/berg (vad säger man?) efter en hel dag av sjukt bra skidåkning , sen när solen gått ner (mkt senare än i sverige ) se hur stora snöflingor seglar ner från himlen. När man då sitter och tänker på hur mkt nysnö de kommer finnas dagen efter. Ja det är de som får mig att varea så underbart sprudlande glad dennadag .  NU ska ni inte tro att jag är värsta skid experten, för de är jag inte , men det äe så underbart!!Ja ja ska inte tjata nu , ist'llet ska jag städa lite och sen plugga så man är redo för att komma tillbaka till ältas offisiella fängelse HOSt , de är stavan .

Ja men ha det bra , om någon läser <3


RSS 2.0